Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata scrub 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

485 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata bio scrub cu migdale

Combina microgranule de migdale si alune cu uleiul de migdale dulci, busuiocul din Liguria si vitamina E. Elimina celulele moarte si impuritatile din stratul cornean cel mai superficial, lasand pielea moale si catifelata, parfumata in mod delicat.
Mod de utilizare: aplica crema pe fata, gat si decolteu o data sau de doua ori pe saptamana. Maseaza in mod delicat pentru a favoriza desprinderea celulelor moarte. Indeparteaza orice reziduu cu apa calda din abundenta. Gramaj: 50 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, ulei de migdale dulci, ulei de masline (BIO)*, alcool cetearilic, gliceril stearat, pulbere din coji de migdale dulci (Prunus Amygdalus Dulcis), pulbere din coaja de aluna (Corylus Avellana), glicerina, extract din frunze/flori de busuioc (Ocinum Basilicum)*, acetat de tocoferil, palmitat de ascorbil, glucozida cetearilica, guma de xanthan, acid citric, benzoate de sodiu, alcool benzilic, acid sorbic, linalol*, limonen*, parfum*KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura