Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata de zi 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

764 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata bio de zi

Formula contine ulei de masline extravirgin bio, ulei de argan bio, aloe arborescens de la nivel local, din Liguria si vitamina E, un amestec de remarcabile proprietati hidratante si protective. Treptat conduce la capatarea catifelarii naturale a pielii si contribuie la apararea acesteia de agresiunile cotidiene.
Mod de utilizare: in fiecare dimineata se aplica pe fata, gat si decolteu printr-un masaj usor. Gramaj: 50 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, dicaprilil eter, ulei de masline*, alcool cetearilic, gliceril stearat, glicerina, propanediol, ulei de argan*, extract din frunze de aloe arborescens*, acetat de tocoferil, sodium PCA, alantoina, guma de xanthan, glucozida cetearilica, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric, sodium phytate, alcool benzilic, acid benzonic, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu, linalol*, limonen*, hexyl cinnamal*, geraniol*, citronelol*, alpha-isomethyl ionone, parfum. *Km Vero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura