Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata anti-age 50 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

998 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata bio anti age

O crema extraordinar de bogata. Contine 10% ulei de argan bio, din comert echitabil, unt de shea bio, din comert echitabil si extract de aloe de la nivel local, ingrediente cu notabile actiuni nutritive, tonifiante, protective si antiimbatranire. Este imbogatita cu acid hialuronic, avand efect de umplere si hidratare in profunzime pentru riduri. Folosita zi de zi ajuta chiar si pielea foarte obosita, uscata si subnutrita sa isi recapete starea de bine si splendoarea.
Mod de utilizare: in fiecare zi, dimineata si/sau seara, se aplica pe fata, gat si decolteu printr-un masaj usor. Gramaj: 50 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, ulei de argan (BIO)*, unt de shea (BIO)*, eter dicaprilil, glicerina, alcool cetearilic, gliceril stearat, propanediol, extract din frunze de aloe arborescens (BIO)*, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, sodium PCA, alantoina, guma de xanthan, glucozida cetearilica, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric, sodium phytate, alcool benzilic, acid benzonic, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu, linalol*, limonen*, hexyl cinnamal*, geraniol*, citronelol*, alpha-isomethyl ionone, parfum. *Km Vero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura