Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata supernutritiva 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

768 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata bio hranitoare

Emulsie bogata si corpolenta, pe baza de ulei de masline extravirgin de masline bio din Liguria, unt de shea bio, din comert echitabil si acid hialuronic pentru o textura nutritiva, dar nu unsuroasa. Ideala pentru pielea uscata, care are prime semne de imbatranire. Reface si tonifica pielea obosita.
Mod de utilizare: maseaza crema cu miscari circulare pe pielea uscata pana se absoarbe complet; utilizeaz-o de fiecare data cand vrei sau simti nevoia de a avea o piele mai moale. . Gramaj: 50 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, ulei de masline*, unt de shea (butyrospermum parkii), stearat de etilhexil, glicerina, betaina, alcool cetearilic, gliceril stearat, gliceril stearat citrat, sodium pca, propanediol, , hialuronat de sodiu, extract din frunze de aloe arborescens*, acetat de tocoferil, alantoina, guma de xanthan, sodium phytate, alcool benzilic, acid benzonic, acid dehidroacetic, sorbat de potasiu, parfum.* KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura