Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel bio dublu acid hialuronic 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

795 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gel bio dublu de fata cu acid hialuronic

Ofera volum si consistenta pielii. Contine un acid hialuronic cu mare greutate moleculara, pentru a hidrata straturile superficiale ale pielii, cu efect de lifting imediat, si un alt acid hialuronic cu greutate moleculara mica, hidrolizat pentru hidratare si hranire in profunzime. Efectul este potentat de zaharul de trestie bio si de extractul de aloe arborescens din Liguria. Mod de utilizare: incearca-l singur, inainte de a aplica crema specifica, sau in amestec cu crema pentru a-i potenta efectul. Pentru un tratament soc, lasa-l intr-un strat subtire timp de 5 minute, apoi maseaza pana la absorbirea completa. Utilizeaza-l impreuna cu crema noastra antiimbatranire, pentru a avea o piele reinnoita si moale in doua saptamani.

Gramaj: 50 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel.

Ingrediente: apa,hialuronat de sodiu, acid hialuronic hidrolizat, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, alcool benzilic, , benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura