Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca neagra bio, exfolianta natural 15ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

198 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masca de fata neagra bio exfolianta

Masca naturala exfoliata cu carbune vegetal. Purifica pielea fetei si reda-i vitalitatea si luminozitatea, inlaturand impuritatile cu aceasta masca. Actiunea sinergica a principiilor active care o caracterizeaza, carbunele vegetal, extractul de aloe, musetel si magnolie ofera un rezultat extraordinar chiar de la prima utilizare.

Mod de utilizare: Spala si usuca bine fata. Aplica produsul in mod uniform pe toata suprafata, excluzand ochii si gura. Asteapta 30 de minute: masca se va usca devenind peel-off, adica elastica. Inlatura masca cu o miscare usoara a mainii. Daca raman reziduri, curatati cu apa calduta. Utilizeaza masca de 1 pana la 3 ori pe saptamana. Gramaj: 15 ml
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, polizaharide de drojdii, izomalt, agaroza, glicerina, suc din frunze de Aloe Barbadensis, carbune negru, extract din flori de musetel (Chamomilla Recutita), lactat de mentil, magnolol, honokiol, sodiu levulinate. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 15ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura