Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lapte demachiant bio 2 trandafiri 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

546 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lapte demachiant bio cu 2 trandafiri

Cremos si cu actiune antiimbatranire, special creat pentru curatarea zilnica a tututror tipurilor de ten. Pe baza de hidrolati biologici din rosa rugosa si rosa muscosa care provin din culturi la km. zero din Valea Scrivia. Contribuie la mentionerea echilibrului hidrolipidic fiziologic gratie actiunii protective a uleiului biologic de masline din riviera ligurica, zaharului din trestie biologic si din comert echitabil din Paraguay, precum si extractelor de aloe, busuioc si sofran, tot din Liguria.

Mod de utilizare: turnati o cantitate de produs de dimensiunea unei nuci pe o discheta din bumbac sau direct in palma si masati fata cu miscari circulare. Indepartati rezidurile cu apa calda si finalizati curatarea prin aplicarea tonicului doi trandafiri. Gramaj: 250 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, apa din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, apa din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, ulei de masline*, trigliceridele acizilor caprilic/capric, dicaprilil eter, octildodecanol, alcool cetearilic, gliceril stearat, propanediol, poligliceril-4 caprat, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, sodium PCA, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, parfum, gliceril stearat, acid stearic, lauroil glutamat de sodiu, guma de xanthan, sodium phytate, alcool benzylic, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura