Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Demachiant facial bio solid cu ulei de cocos 60g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Demachiant de fata solid bio cu ulei de cocos

Inlatura chiar si machiajul cel mai puternic si waterproof fara a irita pielea si fara a lacrima ochii. E realizat bucata cu bucata din ingrediente naturale precum uleiul de cocos biologic, imbogatit cu ulei de argan biologic, din comert sustenabil si amidon de orez. Modul de realizare este similar celui de realizare a demachiantului traditional, dar fara apa. Un mic detaliu care isi permite sa nu utilizeza plastic, sa reduci emisiile de CO si chiar de a economisi, fiindca este superconcentrat si ajunge pentru o perioada lunga de timp.

Mod de utilizare: freaca calupul uscat in maini si aplica pe fata. Completeaza curatarea cu Detergentul solid cu argan. Va rezulta o piele demachiata, moale si cu o minunata senzatie de curatenie. Pentru a-l folosi o perioada mai lunga, este indicat sa fie conservat in mediu uscat si sa fie depozitat in Concreti Box, recipientul din aluminiu reutilizabil la infinit. Gramaj: 60g
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: ulei din nuca de cocos (cocos nucifera) (BIO)*, alcool cetearilic, amidon din orez (oryza sativa), Solum Fullonum (pamantul lui Fuller), poligliceril-4 caprat, parfum, ulei de argan (argania spinosa) (BIO)*, lecitina, palmitat de ascorbil, acetat de tocoferil, acid citric. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 60g

Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura