Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio contur de ochi 2 trandafiri 30ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

878 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema bio de ochi contur cu 2 trandafiri

Emulsie cu actiune puternica cu extract de rosa Rugosa si rosa Muscosa din Valea Scrivia, ulei de baobab bio, din comert echitabil, acid hialuronic, cofeina, extract de paducel si iasomie araba. Are efect elasticizant, stimuleaza microcirculatia si formarea colagenului, diminuand ridurile. Mod de utilizare: aplicati crema pe pielea uscata atingand usor pana cand se absoarbe. Astfel, pielea va fi mult mai ferma si moale. Gramaj: 30 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, apa din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, apa din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, ulei de masline*, dicaprilil eter, alcool cetearilic, trigliceridele acizilor caprilic/capric, betaina, gliceril stearat citrat, propanediol, gliceril stearat, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, hialuronat de sodiu, alantoina, proteina hidrolizata din orez, acetat de tocoferil, guma de xanthan, sodium phytate, alcool benzilic, acid benzonic, acid dehidroacetic, sorbat de potasiu, lecitina, tocoferol, palmitat de ascorbil, parfum. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 30 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura