Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Apa micelara bio 2 trandafiri 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

474 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Apa micelara bio cu 2 trandafiri

Solutie micelara pentru fata, ochi si buze cu actiune de calmare, catifelare si anti-imbatranire. Formulata cu hidrolati organici de Rosa Rugosa si Rosa Muscosa proveniti din culturile cu kilometri zero din Valea Scrivia, elimina eficient machiajul si impuritatile, eliberand porii in cativa pasi simpli. Pe baza de agenti tensioactivi delicati de origine vegetala, produsul este imbogatit si de prezenta zaharului din trestie organic din comert echitabil din Paraguay, alantoina, extracte de aloe, busuioc si sofran din Liguria. Ideal pentru pielea sensibila.
Mod de utilizare: turnati o cantitate mica de produs pe un tampon de bumbac si curatati fata. Pentru a indeparta machiajul ochilor, este indicat sa lasati solutia sa actioneze cateva secunde pentru a facilita dizolvarea acesteia. Nu este necesar sa clatiti. Gramaj:250 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, poligliceril-4 caprat, apa din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, apa din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, betaina, sodium PCA, alantoina, glicerina, propanediol, parfum, sodium phytate, alcool benzilic, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric. *KmVero"KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura