Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Apa tonica bio 2 trandafiri 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

475 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Apa tonica bio cu 2 trandafiri

Uneste la un loc parfumul a doua tipuri de trandafiri, care isi au originea in secolul al XVII-lea si sunt pe cale de disparitie, rugosa si muscosa, aroma unica a busuiocului D.O.P. din Geneva Pro, puterea hidratanta si calmanta a aloe arborescente din riviera ligurica si energia drenanta a zaharului de trestie din comert echitabil din Paraguay. Ajunge sa incercati tonicul nostru echilibrant si normalizator pentru a intelege ce au de a face aceste ingrediente cu frumusetea ta.
Mod de utilizare: pulverizeaza direct pe fata, gat si decolteu, in fiecare zi, dimineata si/sau seara. Mult mai practic cu sprayul! Gramaj: 250 ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, apa din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, apa din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, parfum, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie) (BIO)*, sodium PCA, alantoina, glicerina, alcool benzilic, acid citric, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 250 g
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura