Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca faciala bio 2 trandafiri 12ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masc de fara bio cu trandafiri calmanta

O actiune profund calmanta e garantata de hidrolatii biologici a doua soiuri vechi de trandafiri, Rosa Rugosa si Rosa Muscosa de la km zero din Valea Scrivia. Ofera chiar si pielii sensibile un efect calmant imediat, elasticizeaza pielea, stimuleaza microcirculatia si refacerea colagenului pentru a imbunatati sustinerea pielii. Incearc-o si in sinergie perfecta cu alte produse din gama doi trandafiri, cum ar fi conturul ochilor si crema de fata.

Mod de utilizare: curata fata, pozitioneaza masca preformata, fixand-o bine pe piele pentru o absorbire maxima a principiilor active. Las-o sa actioneze 20 de minute, indeparteaz-o si maseaza cu varful degetelor serul ramas pana se absoarbe complet. Nu necesita clatire. Gramaj: 12 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, apa din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, apa din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, betaina, pantenol, parfum, extract din crocus sativus stigma (sofran)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie) (BIO)*, alantoina, bisabolol, acid salicilic, carboximetil betaglucan de sodiu, alcool benzilic, acid benzoic, dehidroacetat de sodiu. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 12 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura