Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio de fata purificatoare 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7035 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema de fata purificatoare bio

Emulsie multi-hidratanta cu atingere usoara si uscata pentru imbunatatirea aspectului pielii, impotriva imperfectiunilor si a efectului stralucitor.Emulsie multi-hidratanta cu atingere usoara si uscata pentru imbunatatirea aspectului pielii, impotriva imperfectiunilor, punctelor negre, cosurilor si a efectului stralucitor. Aplicarea constanta purifica si elibereaza porii de excesul de sebum datorita actiunii usoare si profunde a uleiului de argan organic si de sustinere, a acidului salicilic, a uleiului de arbore de ceai si a extractului de busuioc din Liguria.
Mod de utilizare: masati crema cu miscari circulare pe pielea uscata pana la absorbtia completa; foloseste-l de cate ori vrei si simti nevoia de a avea o piele mai moale.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, dicaprilil eter, betaina, alcool cetearilic, gliceril stearat, gliceril stearat citrate, glicerina, propanediol, alantoina, caolin, acid salicilic, ulei de argan*, ulei de arbore de ceai (melaleuca alterniflolia), extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, guma de xanthan, acetat de tocoferil, amidon din oryza sativa (orez), sodium phytate, alcool benzilic, acid benzonic, acid dehidroacetic, sorbat de potasiu, limonen (lamaie). *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 50 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura