Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca faciala bio antipoluare 12ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

295 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masca de fata bio antipoluare cu albga mediteraneana

Proprietatile specifice ale microalgei Pavlova Leuteri, din culturi sustenabile in Marea Ligurica, garanteaza o dubla actiune contra stresului ambiental, fie particule din mediul urban, fie praful din casa. Bogata in omega3, purifica intern, restabileste integritatea si metabolismul energetic cutanat, avand actiune detoxifianta; protejeaza extern creand un scut antipoluare. Efectul e rapid si semnificativ: imbunatateste omogenitatea tonului pielii si reduce petele inchise la culoare, punctele negre si impuritatile.

Mod de utilizare: curata fata, pozitioneaza masca preformata, fixand-o bine pe piele pentru o absorbire maxima a principiilor active. Las-o sa actioneze 20 de minute, indeparteaz-o si maseaza cu varful degetelor serul ramas pana se absoarbe complet. Nu necesita clatire. Gramaj: 12 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, poligliceril-4 caprat, trigliceridele acizilor caprilic/capric, extract de pavlova luteri*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie) (BIO)*, betaina, glicerina, alcool benzilic, acid benzoic, dehidroacetat de sodiu. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 12 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura