Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Demachiant facial bio solid cu ulei de argan 60g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Demachiant solid de fata cu ulei de argan

Nu este un sapun, ci un demachiant ultradelicat pentru curatarea zilnica a fetei, dimineata si seara. Este realizat bucata cu bucata dintr-un amestec inteligent de ingrediente neagresive cum ar fi amidonul de orez, uleiul de argan bio, din comert echitabil si extracte biologice de galbenele si ginseng. Modul de realizare este similar celui de realizare a demachiantului traditional, dar fara apa. Un mic detaliu care isi permite sa nu utilizeza plastic, sa reduci emisiile de CO si chiar de a economisi, fiindca este superconcentrat si ajunge pentru o perioada lunga de timp.

Mod de utilizare: freaca calupul in apa pana se creeaza o crema usoara de aplicat pe fata pentru curatare. Perfect de a fi utilizat in combinatie cu demachiantul (struccante) solid bio din cocos. Pentru a-l folosi o perioada mai lunga, este indicat sa fie conservat in mediu uscat si sa fie depozitat in Concreti Box, recipientul din aluminiu reutilizabil la infinit. Gramaj: 60g
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: alcool cetearilic, amidon din orez (oryza sativa), caolin, cocamidopropil betaina, parfum, ulei de argan (argania spinosa)*, extarct din radacina de ghimbir (zingiber officinale)*, extract din flori de galbenele (calendula officinalis)*, ulei de floarea-soarelui (elianthus annuus)*, palmitat de etilhexil, lecitina, palmitat de ascorbil, acetat de tocoferil, acid citric. *KmVero. "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 60g
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura