Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray par bio protector termic cu ulei de sapota 150 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

568 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Spray protector bio termic pentru par

E un spray usor, conceput pentru a proteja parul de temperaturile ridicate la care este expus ca urmare a folosirii placii si a uscatorului, gratie uleiului de sapota, a extractelor de alga bruna, aloe, busuioc si sofran din riviera ligurica. Uleiul de sapota bio e un ingredient protectiv si hidratant, folosit de mayasi si azteci. Confera o viata noua parului deteriorat, devenind astfel rapid lucios, moale, vizibil mai puternic, si stimuleaza microcirculatia de la nivelul scalpului.

Mod de utilizare: pulverizeaza pe parul umed si apoi continua cu uscarea. Nu clati. Incearca sa il combini cu balsamul sub forma de spray cu ulei de sapota, descurca nodurile, si cu crema de par modelatoare cu sapota: rezultatul va fi minunat. Gramaj: 150 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, betaina, poligliceril-4 caprat, ulei de sapota (pouteria sapota)*, extract din alge cystoseira compressa, amidon de porumb (Zea Mays), parfum, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid sorbic, acid dehidroacetic, gluconolactona, gluconat de calciu. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 150 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura