Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema bio modelatoare pentru par cu ulei de sapota 200 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

625 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Crema modelatoare de par bio cu ulei de sapota

Creeaza-ti coafura ideala fara a o ingreuna cu pretioase ingrediente vegetale: extract de sfecla rosie, siliconi vegetali, ulei de sapota bio, extract de alga bruna, aloe, busuioc si sofran din riviera ligurica. Uleiul de sapota e protectiv si hidratant, folosit de mayasi si azteci. Confera o viata noua parului deteriorat, devenind astfel rapid lucios, moale, vizibil mai puternic, si stimuleaza microcirculatia de la nivelul scalpului. Cu un singur gest ai grija de parul tau si il modelezi in ce mod doresti.

Mod de utilizare: pe parul umed, aplica o cantitate de produs de dimensiunea unei nuci mici in locul care se doreste a fi modelat, apoi lucreaza cu mainile sau cu peria pana obtii forma dorita. Combina-l cu sprayul termoprotector si balsamul spray descurca nodurile cu sapota: rezultatul va fi minunat! Gramaj: 200 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, betaina, alcool cetearilic, glicerina, diheptyl succinate, behnamidopropyl dimethylamine, gliceril stearat citrate, ulei de sapota (pouteria sapota)*, extract din alge cystoseira compressa*, amidon de porumb (Zea Mays), extract din frunze de aloe arborescens*, extract din frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din crocus sativus (sofran)*, proteina hidrolizata din orez, capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, caragenan, guma de xanthan, clorura de guar-hidroxipropiltrimoniu, parfum, alcool benzilic, benzoat de sodiu, acid sorbic, acid dehidroacetic, gluconolactona, gluconat de calciu. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 200 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura