Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sampon bio lavanda 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

386 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sampon bio cu lavanda

Iti poti lua la revedere de la matreata enervanta, care produce mancarime si disconfort, gratie uleiului esential de lavanda din Liguria, unde creste pana la 1200 m. altitudine (indulcita cu uleiul esential de portocala dulce), si pirocton olaminei cu actiune antibacteriana, antifungica si seboregulatoare. O formula delicata, dar esentiala pentru ingrijirea parului. Lavanda este unul dintre putinele uleiuri esentiale care pot fi utilizate pure pe piele. In plus, nota sa olfactiva, florala si lejera, are efect calmant asupra mintii si reduce tensiunea nervoasa.

Mod de utilizare: Umeziti bine parul si aplicati o cantitate potrivita de produs in functie de lungimea parului. Clatiti bine.

Gramaj: 250 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel

Ingrediente: apa, , lauroil sarcosinat de sodiu, cocamidopropil betaina, cocoamfodiacetat disodic, poligliceril-4 caprat, ulei de lavanda (lavandula officinalis)*, pirocton olamina, glicerina, extract din Saccharum Officinarum (zahar din trestie)*, proteina hidrolizata din orez, clorura de guar-hidroxipropiltrimoniu, benzoat de sodiu, alcool benzilic, sorbat de potasiu, dehidroacetat de sodiu, ulei de portocale (citrus dulcis)*, coco-glucoside, gliceril oleat, acid lactic, linalol*, limonen*. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:

Cantitate: 250 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura