Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balsam bio pentru par cu verbina (litsea)-regenerant 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

476 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Balsam bio cu verbina salbatica

In Orient, verbina e mai numita ?chemarea ingerilor?, deoarece creeaza armonie in interiorul si exteriorul sau. Noi am combinat proprietatile antistres ale uleiului esential al sau cu cele hranitoare al untului de shea si auleiului de argan bio din comert echitabil pentru a crea un balsam care descurca si hraneste parul fara a-l ingreuna.
Mod de utilizare: aplicati pe parul umed cantitatea potrivita de produs in functie de lungimea parului. Clatiti bine. Incercati sa-l combinati cu ierburi de vopsire pentru un efect uimitor! Gramaj:200ml.
Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.
Produs bio certificat Aiab
Produs certificat Vegan OK
Produs certificat fabricat in Italia
Produs testat cu nichel
Ingrediente: apa, alcool cetearilic, unt de shea (butyrospermum parkii)*(Bio), behnamidopropyl dimethylamine, betaina, glicerina, acid lactic, ulei de verbina exotica (litsea cubeba), ulei de verbina exotica (litsea cubeba), ulei de argan (argania spinosa)*, proteina hidrolizata din orez, sodium PCA, guma de xanthan, clorura de guar-hidroxipropiltrimoniu, benzoat de sodiu, alcool benzilic, acid sorbic, limonen*. *KmVero"KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Specificatii:
Cantitate: 200 ml
Tara de provenienta: Italia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura