Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Afine uscate fara zahar, indulcite cu suc de mere, 150g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

254 lei Lei
Cod produs
325
Out Of stock
Descriere
Afine uscate sau deshidratate fara adaos de zahar, indulcite cu suc de mere: 57% afine, 42% suc de mere concentrat, 1% ulei de floarea soarelui

Afinele, acele margelute de culoare albastru inchis, sunt fructele muntilor, fructe care capteaza toata energia solara de pe platourile inalte si se transforma intr-o hrana sanatoasa gata sa ii ofere organismului puterea de a se revigora. Au un gust dulce acrisor iar efectele lor terapeutice sunt atat de miraculoase incat pot inlocui cu succes medicamentele.
Au un nivel ridicat de substante fitochimice si cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele, afinele sunt considerate a fi adevarate fructe-minune.
Afinele contin vitamina A, E, F, PP, complexul de vitamina B, C, K, mangan, antioxidanti, fibre si multe alte substante care tin la distanta pericolul.
Beneficiile consumului de afine uscate: imbunatatesc functiile creierului si previn aparitia bolii Alzheimer, previn si trateaza bolile cardiovasculare, adjuvant in diabet, imbunatateste vederea, previn imbatranirea.
Afinele se consuma ca atare, se poate face ceai, in salate, prajituri sau in smoothie-uri.
Ingrediente: 57% afine uscate, 42% suc de mere concentrat, 1% ulei de floarea soarelui.

Afinele uscate indulcite cu suc de mere contin vitamina A, E, F, PP, complexul de vitamina B, C, K, mangan, antioxidanti, fibre si multe alte substante care tin la distanta pericolul.

Specificatii:
Cantitate: 150 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura