Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Agrise uscate extra, deshidratate, fara zahar 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1335 lei Lei
Cod produs
326
Out Of stock
Descriere
Agrisele uscate imbunatatesc rezistenta organismului, astfel ca organismul va deveni mai puternic in lupta cu gripa, tusea si ar putea fi mai rezistent impotriva multor altor infectii.

Agrisele uscate natural au in compozitia lor acizii citric, malic, ideal in acidificarea urinei si tartric, celuloza, recunoscuta pentru reglarea tractului intestinal, calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substante grase, zaharuri si vitaminele A, B1, B2, C, P. Contin multe saruri minerale si iod.
Vitamina A din agrise contribuie si la sanatatea inimii, ajuta la reglarea genelor si stimuleaza productia de globule rosii. O alimentatie bogata in vitamina A poate scadea riscul infectiilor si a afectiunilor de ochi datorate inaintarii in varsta, precum degenerarea maculara.
Agrisele imbunatatesc rezistenta organismului, astfel ca organismul va deveni mai puternic in lupta cu gripa, tusea si ar putea fi mai rezistent impotriva multor altor infectii. Datorita proprietatilor puternice de laxativ, agrisele sunt utile ca remediu impotriva diareii si dizenteriei agrisele uscate sunt astringente si utile in cazurile mentionate anterior, dar fiind si un remediu natural impotriva constipatiei - toate acestea fac ca agrisele sa fie eficiente si in preventia cancerului de colon.
Agrisele sunt utile pentru tratarea problemelor de piele, au rol anti-aging. Ajuta ca tratament pentru cresterea parului si pigmentarea parului, intaresc radacinile parului si ii mentin culoarea - in principal datorita carotenului, fierului si a antioxidantilor din agrise care nu permit radicalilor liberi sa mai afecteze foliculii de par sau hormonii care ar putea conduce la caderea de par premature.
Se consuma ca atare, in salate de fructe, iaurt, smoothie-uri sau in prajituri.
Ingrediente: agrise naturale uscate fara aditivi, fara adaos de zahar.

Agrisele uscate imbunatatesc rezistenta organismului, astfel ca organismul va deveni mai puternic in lupta cu gripa, tusea si ar putea fi mai rezistent impotriva multor altor infectii.

Specificatii:
Cantitate: 100 g
Certificat: Produs conventional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura