Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fructe de aronia uscate, deshidratate, bio 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Cod produs
327
Out Of stock
Descriere
Fructe de aronia bio, uscate (deshidratate), fara adaos de zahar, cu un efect tonic general, cresc vitalitatea organismului si imbunatatesc metabolismul.

Aronia sunt fructe ale unui arbust inrudit cu macesul si au un continut foarte mare de antioxidanti, minerale si vitamine. Fructele de aronia bio contin de 5 ori mai multa vitamina P decat strugurii si de 10 ori mai mult acid chinic decat merisorul. Sustin elasticitatea si normalizeaza permeabilitatea vaselor sangvine.

Fructele de aronia bio, uscate, au un efect tonic general, cresc vitalitatea organismului si imbunatatesc metabolismul. Au efect pozitiv contra radiatiiilor datorita continutului de flavonoide, fiind indicate celor care folosesc mult telefonul mobil, calculatorul sau televizorul. Un aspect foarte important, scad nivelul hormonilor antistres.

Aronia fructe uscate sau deshidratate bio sunt benefice atat pentru copii cat si pentru adulti avand extraordinare proprietati antioxidante si este apreciat la fel de mult ca si goji, noni sau acai. Fructele de aronia sunt folosite in prevenirea si tratarea mai multor afectiuni ale stomacului, ficatului, vezicii biliare si boli ale copilariei sau alergii.

Se pot folosi fructe de aronia uscate ca atare sau in smoothie-uri, in ceaiuri, in prajituri (hidratandu-le inainte), in combinatii cu diverse fructe uscate sau seminte.
Ingrediente: fructe de aronia bio, uscate/deshidratate din agricultura ecologica.

Specificatii:

Cantitate: 100 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura