Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fructe Physalis uscate, deshidratate, fara zahar, 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Cod produs
336
Out Of stock
Descriere
Fructele de physalis uscate, deshidratate, fara adaos de zahar. Mai poarta denumirea si de Catina incasa. Sunt de origine din America de Sud

Fructele de physalis sunt de origine din America de Sud, iar la noi mai poarta denumirea de Catina incasa. Este bine ca acest fruct sa nu fie confundat cu rudele sale care cresc si la noi prin paduri sau pe marginea drumurilor, tot soiuri de physalis, dar care au doar rol decorativ fiind toxice in rest.

Physalis este un fruct cautat pentru substantele continute. Este un fruct bogat in vitamine din complexul B, B12 fiind rar intalnita in alte vegetale. De asemenea fructele physalis uscate au in compozitie vitamina P recunoscuta pentru proprietatile anti-inflamatorii, anti-oxidante si anti-virale. Aceste fructe mai contin vitamina A, iar cantitatea de vitamina C este dubla fata de lamaie. Fructele Physalis au un continut ridicat de proteina, aproximativ 16%, calciu, fier, fosfor, zaharuri. Bogate in carotenoide si polizaharide, aceste fructe ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. De asemenea fructele pysalis contin 18 aminoacizi si toti cei 8 aminoazici esentiali.

Ingrediente: fructe uscate de physalis uscate (deshidratate).

Specificatii:

Cantitate: 100 g
Certificat: Produs conventional
Trimite mesaj
Din Gura in Gura