Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere Ginkgo biloba, bio 200 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

464 lei Lei
Cod produs
281
Out Of stock
Descriere
Ginkgo biloba bio pulbere poate fi folosita in tratarea afectiunilor hepatice, renale, diferite inflamatii, impotenta, diminuarea acuitatii auditive, vizuale

Arborele de Ginkgo biloba, este un supravietuitor al unei lumi disparute de acum 250 milioane de ani, fiind una dintre cele mai longevive specii. Acest arbore miracol salveaza anual zeci de milioane de vieti prin extraordinarele sale calitati terapeutice, mai ales in afectiunile cardio-vasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Ginkgo biloba pulbere BIO, actioneaza asupra vaselor de sange la nivel cerebral si cardiac, ajutand la pastrarea tonusului psihic, practic ne face mai atenti, mai inteligenti, ne tine memoria treaza si ne ajuta sa depasim depresiile, sa tinem la distanta stresul, diabetul, cancerul si multe alte afectiuni grave.

Ginkgo biloba BIO pudra poate sa fie folosita si pentru tratarea afectiunilor hepatice si renale, in diferite inflamatii, in impotenta, in diminuarea acuitatii auditive, vizuale, in ameteli si hemoroizi. Ajuta la utilizarea glucozei din sange, deci este benefic si in diabet. Deoarece imbunatateste circulatia sangvina Ginkgo biloba, poate reduce simptomele neplacute ce acompaniaza procesul de imbatranire, sporeste puterea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor si este util in tratarea tromboflebitelor.

Ginkgo biloba pudra bio, se poate folosi si pentru imbunatatirea memoriei si a abilitatii de concentrare.

Medicina moderna a recunoscut de mult numeroasele beneficii si efecte curative ale acestei plante, Ginkgo biloba fiind in prezent unul dintre cele mai folosite remedii naturale din lume.

Ginko biloba pulbere bio, ecologica, se poate consuma de 3 ori pe zi cate o lingurita in fresh-uri, apa sau ceaiuri.

Ingrediente: Ginkgo biloba pulbere BIO din agricultura ecologica.

Ginkgo biloba BIO pulbere poate sa fie folosita si pentru tratarea afectiunilor hepatice si renale, in diferite inflamatii, in impotenta, in diminuarea acuitatii auditive, vizuale, in ameteli si hemoroizi

Specificatii:

Cantitate: 200 g

Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura