Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chlorella pulbere, bio 190g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3892 lei Lei
Cod produs
275
Out Of stock
Descriere
Chlorella pulbere, pudra BIO, este o alga verde, microscopica, cu insusiri unice, cu proprietati imunostimulatoare, care detoxifica organismul

Alga verde, microscopica, Chlorella pulbere, pudra BIO are insusiri unice, cu proprietati imunostimulatoare, detoxifica organismul de metalele grele, chimicale, pesticide, de substante carcinogene, protejeaza si imbunatateste functiile ficatului, stimuleaza producerea de interferon, purifica sangele, ajuta la curatarea arterelor, permite corpului sa utilizeze oxigenul mult mai eficient.
Chlorella pulbere BIO contine mai bine de 20 de vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C si E, betacaroten, etc), minerale ca magneziu, potasiu, fosfor, fier, calciu, zinc, cupru, cobalt etc, fiind o sursa importanta de proteine.
Chlorella pudra BIO, este ecodisponibila, adica este recunoscuta de corp ca fiind un aliment viu ceea ce face ca asimilarea ei sa fie mult mai usoara. Chlorella mai contine 19 din cei 22 aminoacizicunoscuti, enzime, precum si fibre alimentare, fiind foarte bogata in clorofila, care ii asigura acesteia proprietati vindecatoare deosebite: ajuta la cresterea imunitatii, la imbunatatirea alcalinitatii organismului si la reducerea inflamatiilor.
Ingrediente: chlorella pulbere, pudra BIO, din agricultura ecologic?.

Chlorella pulbere, pudra BIO, este o alga verde, microscopica, cu insusiri unice, cu proprietati imunostimulatoare, detoxifica organismul de metalele grele, chimicale, pesticide, de substante carcinogene

Specificatii:
Cantitate: 190 g
Certificat: RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura